Sad kad znaš

“Obećali smo raditi na novim pjesmama, a nadamo se da ćemo uskoro imati spreman i cijeli album”

Parni Valjak krajem godine stiže u varaždinsku Arenu

Parni Valjak krajem godine stiže u varaždinsku Arenu

Ulaznice su dostupne u prodaji

Parni Valjak, jedan od najistaknutijih bendova ovih prostora i ovogodišnji dobitnici nagrade Porin za životno djelo, najavljuje samostalni koncert u Varaždinu, u sklopu ovogodišnje turneje. Koncert će održati u četvrtak, 26. prosinca ove godine u Areni Varaždin, a ulaznice su dostupne u prodaji.

Nakon nastupa na prošlogodišnjem izdanju Špancirfesta, Parni Valjak ponovno s Igorom Drvenkarom stiže pred publiku u Varaždinu. Upravo su u kolovozu prošle godine na spomenutom Špancirfestu nastupili pred gotovo dvadeset tisuća posjetitelja, posve napunivši Vrazovu ulicu i prostor ispred glavne pozornice te tako zaokružili festival i oborili rekord posjećenosti. U sklopu aktualne turneje “Parni Valjak 2024 Tour” vraćaju se pred varaždinsku publiku na iščekivani samostalni koncert koji će održati krajem ove godine, 26. prosinca u Areni Varaždin.

Najavljujući novi studijski album, bend je u svibnju predstavio četvrti po redu singl u posljednjih godinu dana, naslovljen “Kad padne mrak”. Nova pjesma nosi prepoznatljivi autorski potpis Huseina Hasanefendića Husa te je odmah u prvom tjednu radijskog emitiranja ušla na HR Top 40 listu, i to na visoko drugo mjesto. Otkako im se u ožujku 2023. godine u novom poglavlju benda pridružio pjevač Igor Drvenkar, Parni Valjak objavio je i nove autorske singlove “Moja glava, moja pravila”, “Bogati će pobjeći na Mars” i “Sad kad znaš”, koji su naišli na pozitivnu reakciju publike i dosegnuli vodeće pozicije na HR Top 40 listi radijskog emitiranja.

Parni Valjak – “Kad padne mrak” (video):
https://youtu.be/GyR2ol5GLAQ

Bend je u posljednjih godinu dana zajedno s Igorom Drvenkarom održao gotovo 30 koncerata diljem regije. Tijekom prošle godine svoje svevremenske klasike donijeli su pred obožavatelje u Zadru, Ljubljani, Rijeci, Mariboru, Karlovcu, Puli, Varaždinu, Šibeniku, Kragujevcu, Zagrebu, Beogradu… Ovogodišnju turneju započeli su početkom ožujka u Labinu, a osim u Varaždinu, do kraja godine slijede i nastupi u Nišu, Vinkuranu, Ptuju, Ljubljani, Mariboru, Skopju i drugim gradovima.

Bit će ovo jedinstveni samostalni nastup Parnog Valjka pred varaždinskom publikom, a s njime će privesti kraju ovogodišnju “Parni Valjak 2024 Tour” turneju te publiku uvesti u veliku koncertnu turneju koju će započeti 2025., povodom 50 godina aktivnosti benda.

Ulaznice za koncert Parnog Valjka u četvrtak, 26. prosinca 2024. u Areni Varaždin dostupne su u prodaji putem sustava Eventim.

No Comments

Post a Comment