Sad kad znaš

“Obećali smo raditi na novim pjesmama, a nadamo se da ćemo uskoro imati spreman i cijeli album”

Igor Drvenkar

Igor Drvenkar

Moja glava, moja pravila

Popeti se na binu, s mikrofonom u ruci, zauzeti stav i pustiti glas, misli li netko da je lako? Da, kad vidi Igora kako to s lakoćom i predanošću radi…

Rođen je u Koprivnici 22.05. 1991. godine. U djetinjstvu je trenirao streljaštvo, mali i veliki kalibar te osvojio svoju prvu zlatnu medalju na klupskom prvenstvu. No, ubrzo se pojavila ljubav prema glazbi koja je preusmjerila njegov životni put. Krenuo je s nastupima na raznim festivalima i osvojio nagradu za najboljeg mladog kantautora.

Po završetku srednje škole svoj glazbeni rad nastavio je na kazališnim daskama na kojima je utjelovio likove Poncija Pilata u mjuziklima “Uskrsli” i “Jesus Christ Superstar” te glavnu ulogu Zvijer u Disneyevu mjuziklu “Ljepotica i Zvijer”. Glumio je i u mjuziklima “Život za život” i “Legenda Ružice grada”.
U kazalištu se pojavljuje i kao skladatelj, aranžer te producent, na predstavama “Trešnjalot” i “Djed i Karlo”. Između 2015. i 2022. pjevao je u pop grupi Gea, a televizijsku publiku oduševio je svojim glasom i interpretacijom bezvremenskih hitova u popularnoj glazbenoj emisiji HRT-a “A strana”.
Početkom 2023. godine postaje dio obitelji Parnog Valjka, odvažno preuzevši ulogu frontmena u novom poglavlju benda. Svojim talentom i osobnošću odmah osvaja simpatije i naklonost Valjkove publike. “Moja glava, moja pravila”, prva pjesma Parnog Valjka s Igorom, popela se do prvih mjesta na nacionalnim top listama, a nominirana je i za glazbenu nagradu Porin.
Nove pjesme, nove turneje, nova energija i priča se nastavlja… Igor i Valjak