Sad kad znaš

“Obećali smo raditi na novim pjesmama, a nadamo se da ćemo uskoro imati spreman i cijeli album”

Live in Pula

Live in Pula
Izdavač: Live albumi
Datum izdavanja: 2017

Popis pjesama

O albumu

“Live in Pula” je 6. koncertni album Parnog Valjka, u audio i video izdanju, snimljen 12. kolovoza 2016. na koncertu u pulskoj Areni. Valjak je koncertom u Puli započeo turneju “2-u-1: akustika + elektrika”, koja je tijekom 2016. i 2017. godine obuhvatila cijelu regiju i završila spektaklom u rasprodanoj Areni Zagreb 1. prosinca 2017.

Kao što naslov kaže, radi se o koncertu u dva dijela, kojim je bend svoju 40+ godina dugačku karijeru obuhvatio u akustičnim i električnim aranžmanima, uz gostujući gudački kvartet Cordas, perkusionista Mladena Ilića i saksofonista Igora Geržinu. Izdanje “Live in Pula” sadrži 29 pjesama s pulskog koncerta te 6 bonus snimaka, uključujući snimke s koncerata u zagrebačkom Domu sportova 2015. godine, na dva CD-a i Blu-Ray video disku, ujedno Valjkovom prvom Blu-Rayu i jednom od prvih hrvatskih Blu-Ray izdanja. Režiju i montažu videa potpisuje Marko Zeljković Zelja.

Na jubilarnom 25. Porinu album je osvojio dvije nagrade: Porin za najbolji koncertni album i Porin za najbolju produkciju, kojeg su preuzeli producenti Marijan Brkić Brk i Nenad Zubak.